tiistai 3. huhtikuuta 2012

Something new ^^

Tänään sain tehtyä kaksi hiuskoristetta kun oli hyvää aikaa tässä kipeenä ollessa. Kun ei jaksaisi juurikaan mitään tehdä, mikä sisältää pientäkin liikkumista niin tällainen näpertely sopii tehtäväksi ettei kuitenkaa muumioidu tylsyyteensä.

Tämä eka on tällainen punainen kukkanen, jossa on glitteria noissa terälehdissä, joskin tuo tuntuu kovin ahkerasti rapisevan pois ( nimimerkillä koko lattia kimalteessa) Sitten tässä on tuollainen pieni pala tuota hattutylliä ja kaksi satiininauhaa roikkuu tuolta alta :) Kiinnitys on isohkolla klipsipinnillä tuolla alla. Tän saa ostaa jos haluaa, mieluiten toki ! :D 10e postikuluineen voisin sanoa :) jos sattuu pyyhältämään tampereella niin saa 8e noutamalla.

Toinen on mustavalkoraidallinen rusetti tuollaisella pallollisella harsokankaalla ja hattuverkolla. Kiinnitys myöskin klipsipinnillä. 8e postikuluineen. 6e noutamalla tampereelta :D

6 kommenttia:

 1. Oon ens kesänä taas kaasona, niin voisin tilata sulta jonkun kivan kukka päähine jutun :) Mulla on jotain kukkakoristeita täällä mulla, niin voisin joku päivä tuoda ne sulle. Ja sitten haluan että siinä on tota hattutylliä ja helmiä, mutta muuten saat vapaat kädet :)

  VastaaPoista
 2. Joo soppii :) minkäväristä hattutylliä ja helmii? ja mulla on myös kasapäin kukkasii jos haluutki erilaista :D

  VastaaPoista
 3. Löysin sattumalta blogisi. Upea tuo punainen hiuskoriste! :)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa, että joku löysi :) Se on vieläkin myymättä ja hinnastakin voi jutella jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
 5. Onko tuo minkä kokkoinen tuo harso punaisessa? Olisin erittäin kiinnostunut ostamaan. Ja saisitko milloin postiin?

  VastaaPoista
 6. Ei se kauheen iso ole, ehkä 2-3cm tulee tuolta alta pois. Voin toki siihen laittaa isommankin mut sit joudun pari euroo kyl korottaan hintaa. :D Postiin pystyn pistään vasta viikon päästä kun oon lomalla :)

  VastaaPoista