maanantai 2. huhtikuuta 2012

Hmm, vanhoja töitä näin aluksi esille :)

Niin, en ole juuri hetkeen tehnyt mitään uutta koska on ollut aivan jäätävä kiire kouluhommien kanssa ja niin edelleen.
Mutta tässä joitain tekemiäni hiuskoristeita.

Tämän tein ollessani hääpuku liikkeessä työharjoittelussa. Kiinnitys on sellaisella muovikammalla joka on ommeltu kiinni tuohon tylliin ja kukkaseen.

Tämä on myöskin työharjottelun satoa, kiinnitys on samanlainen hiuskampa. Tätä sainkin väkertää hetken kun tuossa on tuo pitsikukkas koriste, joka on täynnä pieniä helmiä jotka siihen ompeleskin siimalla kiinni.

Taas työharjottelun juttuja, tää oli ehk yks lemppareista mitä tein tuolla :) Tuli ikävä kun ei voinut vaan kaapata näitä kotiin, itellä kun tulee aina sellanen '' ooi pieni soma hiuskoriste minun kätösistäni '' reaktio kun jotain teen :'D

Lisää työharjottelua, tein näemmä aika monta näitä, tuntui paljon vähemmältä silloin. Ilmeisesti siis nautin näiden väkertämisestä. Kiinnitys taas sillä muovikammalla tuolla alla :)


Viimeinen työharjottelun tuotos. Tässä ei ole sitä muovikampaa kun tää on niin pienoinen että se olisi näkynyt sieltä todella rumasti, joten pinneillä kiinni päähän vaan sitten :)


Tämä taasen on aivan omaa koto tuotantoani, nykyään tuossakin on tuollainen musta hattuverkko joka tulee sitten tuohon silmien eteen killumaan. Kiinnitys on tässä tuon kankaisen härpäkkeen alla liimattuna kaksi klipsiä, pysyy vallan mainiosti ja kaartuva reuna piilottaa ne mukavasti näkyviltä :)

Ensimmäinen tekemis esittely siis tehty nyt, ja muistuttaisin että jos joku haluaa kuvienmukaisia koristeita, pystyn tekemään ja siedettävällä hinnalla myymään sellaisen :) En halua miljoonia pyytää koska haluan nähdä enemmän hiuskoristeita ihmisillä ja sehän ei tule tapahtumaan jos ne kaikkialla maksavat niin hemmetin paljon mitä näkee !

Tältä kertaa tämä oli tässä, see ya !

4 kommenttia:

 1. Vau, todella upeita hiuskoristeita <3

  VastaaPoista
 2. Mä haluan sellaisen pienen mustan silinterihatun missä on jotain tollasta verkkojudukkaakin. :) ja sit siihe vaikka kirkkaan vihree nauha siihen silinterihattuun, jotta se sopii mun mekkoon koska ajattelin varmaan pitää sitä valmistujaisissa (vaikka yläosa onkin kiree ja muistuttaa siitä hyvätä paljon korsettia :D). Mutta ilmotan sitten että mikä on mun rahatilanne, että haluanko sittenkää sitä hattua ja noita pieniä silinterihattuja on varmaa aika vaikee löytää tai tehdä. :D

  VastaaPoista
 3. mm'hm, jos iha silinterimallisen haluut nii sit niit on vaikee löytää varsinkaa kovin edullisesti :D Mut jos sellane perus minihattu malli käy nii sit on helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taino, juuri kun pääsin kirjoittamasta tätä kommenttia niin löysin yheltä nettisivulta mis olis 12.90 ja toi verkkoki jo valmiina :'D mustaakin näköjjää löytyy :D

   Poista