keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mission minihattu. Kierrätysmuotia parhaimmillaan.

Olipa kerran über toimeton päivä koulussa, silmäilin pöytääni kansoittanutta 1.5l muovipulloa sekä pienempää 0.5l pulloa. Päähäni poksahti ehkä hulluin ajatus... Saiskohan noista tehtyä minihatun?

Noh, Minäpä reippaana tartuin teräväkärkisiin saksiini ja iskin ne pullosta lävitse. Seuraavaksi sakset osuivat samettikankaaseen. Siitä alkoikin pitkä ja tekstiili-liiman hajuinen pari tuntia.
Tässä lopputulos:


Eilen siis tätä tein koulussa, ja tänään hieman parantelin sitä koska pohjakangas ei ollut kunnolla saanut liimaa tuolla alhaalla ja keikkui päässä typerästi. Pitäisi vielä hankkia isommat klipsit että tuo pysyy kunnolla päässä. :)

Eli tilattavien tuotteiden valintaan lisään kierrätys minihatut :D Nämäkin myyn melkosen edullisesti koska ei muovipullolla ja tekstiili liimalla ihmeitä taiota, Ei siis ihan über düber laatua pysty mitenkään tekemään näillä avuin.

4 kommenttia:

 1. Hej kuule, miulla on hakusessa mustaa hattutylliä, mutta ei tunnu mistään löytyvän, ainakaan kohtuuhintaisena. Osaisitko sie sanoa, että mistä tuota löytää? :) Tarkoitan siis tätä, mitä näissä siun tekemissä koristeissa on: http://damnedrosysale.blogspot.com/2012/04/mustaa-aamua.html#comment-form

  Tarkoitus olisi kokeilla tehdä eräänlainen hiuskoriste, mutta pätkä hattutylliä puuttuu vielä :D

  VastaaPoista
 2. http://bellemodeste.shop.wosbee.com/PublishedService?file=page&pageID=3&action=view&groupID=338 <-- tuolta löytyy mutta tylli on aika kapeaa ja maksaa hieman enemmän
  http://www.helsinginhattu.fi/# <- tuolta löytyy leveämpää tylliä ja oli muistaakseni halvempaakin :D Ja jos nyt tarvitset vaan jonkun pikkkupätkän niin minäkin voin myydä.

  VastaaPoista
 3. Belle Modestelta kattoin itsekkin, mutta sieltä saa tilattua metrin pätkinä, harmi sinänsä kun tarvitsisin noin 30cmx50cm palasen maksimissaan. :O Onko tarpeeksi pikkuinen pätkä, jotta möisit? ;)

  VastaaPoista
 4. juu, mullla kun on tuota vielä n. 4m :D pistäkkös viestii mun sähköpostii damnation__@hotmail.com niin sovitaan paremmin :D ( osoitteessa on 2 alaviivaa)

  VastaaPoista